Лого

АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ-ПЛОВДИВ

Новина-Детайли


04.06.2019
Покана за мероприятие на яз. Батак

П О К А Н А

Уважаеми колеги,

По повод наближаващия празник Деня на детето, Адвокатският съвет – гр. Пловдив Ви кани на мероприятие, което ще се проведе на  яз., Батак, местността Дъното, включващо занимания с деца и възрастни, обучение по гребане с туристически каяци, обучение и ползване на алпийско оборудване и спортни занимания за дните 07-09 юни 2019г.  /при лошо време  -резервни дати 14-16 Юни/.

Мероприятието се организира със съдействието на Адвокатски съвет – Пловдив по инициатива и съдействие на адвокат Васил Попов и Крум Сираков съвместно с Асоциация за социална, здравна и правна помощ /АСЗПП/, УС на Клуб по воден туризъм и воден слалом “Мургаш 2003 - София“  и „Меди хелп – АС – неотложна помощ АГППМП“ ООД – гр. Асеновград

Желаещите могат да се запишат в срок до 21 май 2019 г. в офиса на АК – Пловдив, като записването става с пълната информация за броя посетители на мероприятието, включващ деца /независимо от годините/ и възрастни.

I.   Параметри на мероприятието:

  1. На 07.06.19г. оформяне на бивак на яз. Батак, местност дъното, /на около 500м от стената на язовира, от източната страна, близо до разклона за вилно селище св. Константин/. Разполагане на лодки и алпийска екипировка, разпъване на палатки. По желание, всеки може да се включи с лично бивачно оборудване за двата дни на мероприятието или само за дневен престой.
  2. На 08.06.19г. 10.00ч, инструктаж за безопасност. Запознаване с предпазна екипировка при ползването на гребни лодки тип туристически каяк. Тренировъчно гребане с каяк в района на местност дъното. Запознаване с алпийска екипировка, мерки за безопасност, ползване на алпийско съоръжение тип „тролей".

Заниманията продължават до 18.00ч.

Всеки колега/участник със семейството си може да се включи в предлаганите дейности, както и други на открито, по своя инициатива. Местността позволява организиране на пикници, спортни дейности на открито, ползване на лични барбекюта за приготвяне на храна. В близост има хотели, къщи за гости и заведения за хранене.

  1. На 09.06.19г. занимания до към обяд, след което се събира бивака, товарят се лодките и екипировката.

Мероприятието се организира по повод деня на детето. Целта е да се осигурят приятни и нови занимания на членовете на АК - Пловдив и техните деца, запознаване с нови непрофесионални спортни дейности, които са достъпни за всеки, като каякинг, ветроходство и алпийска подоготовка. Подходящо е за почти всяка възраст, при добро здраве на участниците.

В зависимост от броя на желаещите може да направим и предварително резервация за ползване на хотели или къщи за гости за което ще съдействат адвокат Васил Попов и адвокат Крум Сираков.